Optimuz Takaful 

Apabila perniagaan anda adalah semangat anda, anda hanya mahukan cara terbaik untuk melindunginya. Sama ada perlindungan untuk pekerja anda atau perniagaan anda, Optimuz adalah penyelesaian sehenti anda.

Sebut harga dan dasar dikeluarkan dengan cepat dan mudah supaya anda mempunyai satu perkara yang kurang perlu dibimbangkan. Bahagian yang terbaik adalah, anda dapat memilih seberapa banyak produk yang anda anggap sesuai untuk memenuhi semua keperluan perniagaan anda. Yang anda lakukan hanyalah memutuskan produk mana yang sesuai dengan keperluan perniagaan anda. Kemudian kami akan segera memuktamadkan penyelesaian Optimuz semua-dalam-satu, hanya untuk anda.

KEMUDAHAN

Optimuz menjimatkan masa dan mudah kerana semua sebut harga dan dasar dikeluarkan di tempat

FLEKSIBILITI

Optimuz memberi anda fleksibiliti untuk memilih dan memilih perlindungan yang anda perlukan dengan Insurans Kebakaran menjadi perlindungan utama.

SOKONGAN

Anda juga boleh yakin dengan perkhidmatan yang cekap dari ejen kami yang berdedikasi dan tindak balas segera dari Pusat Panggilan Zurich kami.

Notis Penting Pengiraan Kos Takaful Kebakaran

Kurang diinsuranskan / kurang perlindungan untuk kebakaran harta anda boleh menyebabkan pampasan yang tidak mencukupi kerana penggunaan klausa purata. Untuk mendapatkan anggaran perlindungan insurans / Takaful yang cepat untuk harta tanah anda (iaitu hartanah kediaman, rumah kedai sederhana dan pejabat kedai), anda boleh menggunakan Kalkulator Kos Bangunan, yang dibangunkan bersama oleh Persatuan Insurans Am Malaysia (PIAM) dan Persatuan Takaful Malaysia (MTA). Sila ambil perhatian bahawa kalkulator menyediakan anggaran kos pembinaan semula harta anda untuk tujuan penilaian sahaja, dan tidak menjamin jumlah sebenar yang mungkin kami bersetuju untuk melindungi harta anda.

Perlindungan Takaful Kebakaran (Tarif) dan Kadar Caruman

Tahan api perniagaan anda.
Anda tidak bisa tetap dingin tentang api. Kebakaran boleh membasmi seluruh perniagaan. Dan ia boleh berlaku kepada anda. Oleh itu, pastikan anda melindungi kerugian dan kerosakan pada premis perniagaan anda dan kandungannya, akibat kebakaran atau kilat atau letupan domestik. Bergantung kepada keperluan anda, dasar asas kami boleh dipertingkatkan untuk menampung punca kerugian lain seperti banjir, gempa bumi dan juga rusuhan dan mogok.

> Maklumat lanjut mengenai Takaful Kebakaran (Tarif)

Pastikan kesinambungan perniagaan anda.
Kebakaran boleh menyebabkan kerugian yang tidak dapat dipulihkan, bukan hanya material tetapi kewangan.  Takaful Kerugian Akibat Kebakaran menawarkan takaful tambahan untuk membantu melindungi kerugian yang berlaku kerana perniagaan anda tidak dapat kembali ke landasan selepas kebakaran. Ia mengambil kira kerugian seperti kehilangan Keuntungan Kasar akibat pengurangan perolehan, peningkatan kos kerja dan perbelanjaan tambahan yang ditanggung akibat gangguan perniagaan yang disebabkan oleh kebakaran.

Maklumat lanjut mengenai Takaful Kerugian Akibat Kebakaran

Mendapatkan perlindungan insurans untuk jentera industri dan peralatan komersial yang penting untuk perniagaan anda adalah satu kemestian. Takaful Semua Peralatan Risiko melindungi kedua-dua peralatan mudah alih dan juga tidak bergerak seperti mesin pencetak dan mesin pembungkusan makanan, antara lain. Armada traktor, forklift, jentolak yang tidak dilesenkan untuk kegunaan jalan umum, boleh dilindungi daripada perlanggaran tidak sengaja, terbalik, kecurian dan tindakan berniat jahat.

Pencurian dan kecurian berlaku apabila anda tidak menjangkakannya, jadi bersiaplah. Perlindungan asas untuk kehilangan dan kerosakan kepada barang berharga yang disimpan di premis perniagaan anda kerana kecurian dengan kemasukan paksa dan rompakan bersenjata adalah dinasihatkan untuk semua perniagaan

Wang datang dan pergi. Pastikan ia datang lebih daripada ia pergi.
Anda bekerja keras untuk menjana lebih banyak wang, jadi anda pasti tidak mahu mengambil risiko kehilangan wang tunai anda. Insurans Wang melindungi kehilangan wang akibat kecurian atau rompakan.

Insurans Wang melindungi Wang dalam Transit, seperti jualan tunai, dalam perjalanan ke bank atau wang yang dikeluarkan untuk upah, dalam perjalanan kembali ke pejabat anda. Ia juga meliputi kehilangan Wang dalam Premis, yang bermaksud wang tunai, cek, kiriman pos atau wang, setem dan bil pertukaran yang dicuri dari premis perniagaan anda.

Liputan yang tidak akan retak di bawah tekanan.
Orang-orang yang tinggal di rumah kaca tidak boleh melempar batu! Ambil secara literal, kerana ia boleh membebankan anda sedikit wang untuk menggantikan mana-mana struktur kaca. Insurans Kaca Plat direka khas untuk perniagaan dengan pintu kaca , tingkap, panel kaca dan pameran. Ia meliputi kerosakan kaca secara tidak sengaja di premis tetapi tidak meliputi kecacatan atau kerosakan selain patah tulang yang meluas melalui ketebalan keseluruhan kaca. 

Ini adalah kebijakan yang baik - tidak mengambil kejujuran untuk diberikan. Walaupun anda mempercayai pekerja anda, kami mencadangkan anda mengurangkan risiko kehilangan wang, instrumen yang boleh dirunding atau barangan syarikat akibat ketidakjujuran atau penipuan pekerja.

Sekiranya kemalangan berlaku di premis perniagaan anda, seseorang  kanak-kanak, pelanggan atau pelawat yang cedera , anda boleh bertanggungjawab. Insurans Liabiliti Awam adalah apa yang anda perlukan untuk menangani tuntutan pampasan yang mungkin dihadapi oleh perniagaan anda dalam keadaan ini.

Lindungi pekerja anda 24/7.
Pekerja adalah kehidupan perniagaan anda. Beri mereka perlindungan yang mereka layak. Beri mereka manfaat perlindungan 24 jam terhadap sebarang kecederaan yang tidak disengajakan , di mana sahaja di dunia.

Lindungi orang penting.
Dalam setiap organisasi, terdapat individu yang penting untuk kejayaan perniagaan, dan operasi hariannya. Lindungi mereka di semua kos. Dengan takaful Kemalangan Peribadi Keyman, perniagaan anda juga akan diberi pampasan untuk kesan kewangan kehilangan kakitangan ini dalam kemalangan.

Hubungi Kami Sekarang!

Dapatkan sebutharga dalam masa 24 jam
sahaja secara PERCUMA!

*Tekan Butang Sebutharga

© 2022 NISAMIR AGENCY (IP0494055-K)
Kami mementingkan pelanggan kami dan meletakkan mereka sebagai keutamaan. 
Kami bertekad untuk memenuhi kehendak pelanggan dan membantu mereka melindungi aset mereka, mengekalkan 
gaya hidup mereka dan membina masa depan yang lebih baik.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram